RBD-serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

STA PISU NASE NOVINE O RBD-u

Go down

STA PISU NASE NOVINE O RBD-u Empty STA PISU NASE NOVINE O RBD-u

Post by Admin on Mon Jul 20, 2009 5:00 pm

RBD u Blicu:

Popularna meksička grupa RBD, koju čine zvezde popularne telenovele „Rebelde“ („Buntovnici“) koja se prikazuje na TV „Hepi“ (ranije je emitovana i na TV B92), na leto će održati veliki koncert u Srbiji.

Tu informaciju je potvrdio i Pedro Damjan, producent i menadžer benda RBD, koji je nedavno u intervjuu za meksičku televiziju rekao:
- Krajem maja krećemo na evropsku turneju. Prvi koncert održaćemo u Španiji, a potom dolazimo u Srbiju gde su „Rebelde“ veoma popularni.
Meksička sapunica, čija je radnja smeštena u privatnu srednju školu u Meksiko Sitiju, počela je sa emitovanjem 2004. i ubrzo je postala neverovatno popularna širom sveta. Trenutno se prikazuje u 65 zemalja, a kod nas se emituje na TV „Hepi“.
Bend RBD čini šest glavnih glumaca u seriji, Anaji Đovana Portiljo, Dulse Marija Savinjon, Maite Peroni Berlegi, Alfonso Erera Rodrigez, Kristofer Fon Ukerman i Hoze Kristijan Čaves Garsa.
Debitantski album „Rebelde“ objavili su u decembru 2004, a veliki hitovi su postale numere „Solo Quedate en Silencio“, „Salvame“ i „Un Poco de Tu Amor“. Ploča je u Latinskoj Americi prodata u milionskom tiražu, a iako nije objavljena na engleskom jeziku, u Americi je prodato više od 400.000 kopija.
U oktobru 2005. RBD su objavili ploču „Nuestro Amor“, koja je prvog dana nakon izdavanja u Meksiku prodata u 130.000 primeraka! Sličan uspeh su ponovili i u Americi, a album sa kojeg su skinuti hitovi „Aun Hay Algo“ i „Este Corazon“ je zauzela treće mesto na „Bilbordovoj“ listi latino albuma. Za ovu ploču RBD su 2006. bili nominovani za latino „Gremi“ u kategoriji najbolji pop album.
RBD su do sada objavili pet studijskih albuma koji su prodati u više od 10 miliona primeraka. Meksička šestorka, koja puni stadione širom sveta, svetsku turneju započinje u februaru nastupima u Severnoj i Južnoj Americi, a na zvaničnom sajtu benda se navodi da će uskoro biti objavljeni termini za koncerte u Srbiji, Sloveniji, Rumuniji i još nekim evropskim zemljama.
Koliko su RBD popularni kod nas najbolje pokazuju mnogobrojni internet fan klubovi, kao i podatak da je onlajn peticiju za dovođenje meksičke grupe u Srbiju do sada potpisalo više od 1.200 ljudi.
Admin
Admin
Admin foruma
Admin foruma

Posts : 120
Points : 271
Join date : 2009-07-18

https://rebelde-serbia-forum.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum