RBD-serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PRAVILA koja cete morati da postujete

Go down

PRAVILA koja cete morati da postujete Empty PRAVILA koja cete morati da postujete

Post by Admin on Sun Jul 19, 2009 10:34 am

. NAPRAVITE SVOJ PRVI POST NA FORUMU "PREDSTAVITE SE". Napravite novu temu i recite nam nešto više o sebi,kako ste čuli za rbd ko je vaš omiljeni clan grupe... Nikada nemojte da otkrivate lične podatke poput broja telefona, adrese, prezimena, itd. Ukoliko želite da dajete tu vrstu podataka, molimo vas da koristite PP. Razmena msn-ova,My space-a ili Facebook adresa je dozvoljena. Ali, bez obzira na to kakvu vrstu ličnih podataka davali na forumu, članovi administracije foruma nisu odgovorni za to.

2. PREGLEDAJTE SVE TEME PRE POSTOVANjA NOVE TEME. Pre nego što odlučite da napravite novu temu, budite sigurni da ne duplicirate već postojeću ili da ne postoji već jedna sa sličnim subjektom. POKUŠAJTE DA NE POSTUJETE ISTU TEMU ILI POST DVA PUTA, jer će u protivnom biti uklonjeni. Takođe u naslovu teme tačno naznačite o čemu se u njoj radi!

3. BALANSIRAJTE!!! Mi ne želimo da vas odvojimo od vaših svakodnevnih života ili škole. Molimo vas da budete obazrivi i da vreme provodite i sa svojom porodicom i prijateljima i radeći školske domaće i ostale aktivnosti. Mi ne želimo da vi zapostavite vašu porodicu ili snizite ocene u školi. Ali takođe redovno posećujte forum, pronađite pravi balans!!

4. BUDITE DOBRI! NEMOJTE LAKO DA BUDETE UVREĐENI. NE VREĐAJTE DRUGE! Govorite ljubaznim jezikom! Održavajte forum pozitvnim i zabavnim za sve one koji vole Twilight i žele međusobno da se upoznaju. Razmislite dva puta pre nego što se uvredite zbog nečijeg komentara, jer autor možda nije mislio ništa loše. Pošto ne možemo da vidimo lica jedni drugima dok raspravljamo,tj. pričamo, niti da čujemo jedni drugima glasove, lako je nešto pogrešno razumeti i doći do pogrešnog zaključka. Nemojte pričati loše o bilo kom članu ovog foruma NITI bilo kog drugog foruma. Nemojte koristiti PP (privatne poruke) za svađe i ogovaranja. Ne želimo da imamo haotične rasprave na ovom forumu,biće nam dovoljno zanimljivo i bez toga,pa vas iz tih razloga molimo da budete uviđajni i da nam pomognete što više u sprovođenju ovih pravila!

5. NE POSTAVLjAJTE TEME SPORNIH TEMATIKA. Bez religijskih i političkih rasprava molim vas. Postoji mnogo foruma za raspave ove prirode. Religijske teme mogu da donekle dodju u diskusiju,ali samo dokle se niko ne oseća uvređenim i dokle je to na normalnom, prihvatljivom nivou. Što se politike tiče,tu je crta podvučena! Apsolutno nema dozvoljenih političkih tema na forumu! Čak i ako se svi slažemo o onome što je u tim temama napisano, one će biti uklonjene!

6. BEZ NEPRISTOJNIH I POGRDNIH REČI I SLIKA, MOLIM VAS! Budite pristojni. Ne koristite pogrdne i nepristojne reči u bilo kom smislu,formi ili kontekstu. Ovo takodje uključuje ironiju koja je namerno usmerena na nekog člana u bilo kom lošem smislu.Slike,avatari i potpisi nepristojnog ili vulgarnog sadržaja takođe nisu dozvoljeni i neće se tolerisati.

7. NE DAVAJTE VAŠE LIČNE PODATKE. Još jednom upozoravamo sve članove da ne postavlaju svoje lične podatke na forumu. Ono što je na forumu dozvoljeno je razmena msn-ova,My Space i Facebook adresa i postavljanje slika članova. Postovi sa brojem telefona, punim imenima, adresama i ostalim ličnim podacima biće uklonjeni (osim ukoliko su imena ispisana u delu Fan Club-a).

8. IZVINITE, ALI VAŠ NIK NE MOŽE DA SE PROMENI! Jednom registrovan nik je onaj koji vam ostaje do kraja, tj. nema menjanja nikova,iz tog razloga pazite koji nik stavljate prilikom registracije,neki lak za pamćenje,izgovaranje itd...moguća je kombinacija slova,brojeva i drugih znakova,izbor je totalno na vama,ali se neprimereni,tj.provocirajući i vulgarni nikovi neće tolerisati!! Takođe molimo vas da pripazite da vaši nikovi nisu predugački i prekomplikovani kako ne bi narušavali estetiku foruma...

9. SLIKE POSTAVLjAJTE ISKLjUČIVO U GALERIJAMA! Slike postavljajte isključivo u galerijama! Slike u galerijama nije obavezno postavljati kao thumbals,mogu da budu i u prirodnoj veličini. Takođe svaki komentari u galerijama su strogo zabranjeni,galerije su mesta za slike,ne komentarisanje (važi samo za naznačene oficijalne galerije foruma)...

10. NE POSTAVLjAJTE SAMO CITIRANE POSTOVE! Dužina postova koji ne spadaju u spam mora najmanje biti 5 reči, što znači da je slanje samo smajlija,slika (osim u galerijama) ili citiranih postova zabranjeno! Ukoliko konstantno budete kršili ovo pravilo bićete upozoreni na vaš PP,a ukoliko se to bude nastavilo bićete odstranjeni sa foruma na neko vreme!

11. VELIČINA AVATARA I POTPISA NE SME BITI PREVELIKA! Preveliki avatari i potpisi forum pretvaraju u haos. Iz tog razloga veličina avatara može najviše da bude 150x200, dok veličina potpisa nije strogo propisana,ali vas najljubaznije molimo da bude u nekoj granici normale,u suprotnom ćemo vam morati skinuti i jednu i drugu grafiku.


Forum je proizvod veoma napornog rada administratora i u njihovom je vlasništvu, zbog čega je svako ponašanje koje ga ugrožava zabranjeno i veoma kažnjivo!
U vlasništvu administratora nalazi se i sav sadržaj na forumu, tako da je svim članovima, uključujući i moderatorima, zabranjeno da iste prenose na druge, svoje ili tuđe forume bez date akreditacije (adrese našeg sajta i foruma kao mesta preuzimanja)!!
Takođe ukoliko su neke informacije preuzete sa nekog drugog sajta neophodno je dati izvor tj. akreditaciju mestu odakle informacija potiče.
Radi lakšeg i boljeg funkcionisanja foruma,nadamo se da ćete poštovati pravila i da će te svako nepoštovanje istih od strane drugih članova prijaviti moderatorima ili administratorima!! Hvala!!!
Vaša Administracija rebelde serbia foruma
Admin
Admin
Admin foruma
Admin foruma

Posts : 120
Points : 271
Join date : 2009-07-18

https://rebelde-serbia-forum.forumotion.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum